HyperX prezintă căştile de gaming Cloud Alpha, cu tehnologie Dual Chamber

0
673

Să nu vă mire multiplele lansări de produse de gaming în aceste zile, pentru că suntem în plin show Gamescom 2017. Astfel că după ce Corsair a prezentat o pereche de căşti de gaming cu surround, HyperX plusează cu o generaţie de căşti Cloud Alpha, cu tehnologia de nouă generaţie Dual Chamber. Aflaţi ce noutăţi aduce accesoriul mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HyperX este cunoscută ca o divizie a celor de la Kingston şi a lansat noile căşti pentru gamerii de PC, consolă şi mobil. Cloud Alpha creşte confortul la utilizarea îndelungată şi oferă un sunet cu o textură bogată şi spaţialitate. Tehnologia de nouă generaţie dual chamber permite redarea unui sunet la un nivel fără precedent până acum.

Producătorul acestui model afirmă că headsetul aduce un avantaj practicanţilor de Esports. Căştile integrează difuzoare de 50 mm, iar prin dual chamber separă basul de tonalităţile joase şi înalte. Sunetul dinamic va îmbunătăţi astfel experienţa de joc. HyperX Cloud Alpha integrează spumă de memorie specială, care permite purtarea fără probleme în mod confortabil peste urechi, timp de multe ore.

Există şi o bandă pentru cap mai lată, care conţine o piele moale şi flexibilă, alipită unui cadru din aluminiu rezistent, dar uşor. Aceste căşti sunt compatibile cu PC-ul, consolele PlayStation, Xbox, Mac, Nintendo Switch, dar şi cu headseturile VR. Produsul a primit certificări speciale Discord şi TeamSpeak, deci livrează şi un microfon excelent.

O pereche costă 99.99 dolari şi se livrează de pe 25 septembrie.