Corsair Void Pro este o nouă pereche căşti de gaming cu suport Dolby 7.1, anulare de zgomot

1
797

Corsair Gaming a lansat o nouă pereche de căşti de gaming, cu dotări high end atractive. Printre ele se numără suportul Dolby 7.1 şi un microfon cu anulare a zgomotului de fond. Accesoriul Corsair Void Pro este menit pentru gamerii de PC mai degrabă decât de consolă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul accesoriu vine în variante USB sau wireless şi continuă moştenirea căştilor Corsair Void, oferind perniţe mai comode pentru urechi. Corsair Void Pro are o ramă din aluminiu şi o construcţie cu greutate scăzută. Ni se promite şi confort sporit faţă de modelul precedent. Căştile folosesc o textură specială de tip microfibră, dar şi spumă cu memorie în zona urechilor.

Ideea este de a purta căştile toate ziua fără a simţi vreun disconfort. Toate variantele de căşti noi vin cu drivere de 50 mm tunate la comandă şi bazate pe neodymium. Pe lista de funcţionalităţi se află şi cea Dolby cu surround 7.1. Corsair Gaming promite o acustică superioară, bas puternic şi un treble precis. Microfonul cu anulare a zgomotului de fond are certificare Discord pentru respectiva platformă de gaming.

E vorba despre un microfon unidirecţional şi are chiar şi un indicator LED pentru funcţia mute. Atunci când este folosit fără conexiune pe bază de fir, Void Pro oferă 16 ore de viaţă a bateriei. Varianta Special Edition costă 129.99 dolari, iar cea Wireless costă 99.99 dolari. Modelul pe USB costă 79.99 dolari, iar cel cu Surround aceeaşi sumă.