Huawei Watch GT 2 devine oficial; Smartwatch de 200 euro cu design premium și ecran OLED

0
2069
Huawei Watch GT 2

Evenimentul Huawei de ieri seară ne-a adus multe noutăți în zona smartphone, dar și câteva actualizări pentru segmentul purtabile. Aici îl întâlnim pe Huawei Watch GT 2, un smartwatch de doar 229 euro ce se remarcă prin design-ul premium pe care îl adoptă și prin autonomia generoasă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflați în primul rând faptul că acest ceas sosește în două variante. Avem pentru început modelul mai elegant cu diagonală de 1.2 inch și cadran de 42 mm. Panoul este unul OLED cu diagonală de 390 x 390 pixeli și suportă gesturi touch dar și swipe. Oferă baterie cu autonomie de până la o săptămână și cântărește doar 29 grame.

Huawei Watch GT 2

Varianta mai sportivă cu cadran de 46 mm pe care regăsim inscripționată scala tahimetrului utilă pentru calcule ce depind de timp. Ecranul acestui modele este tot un OLED, dar de 1.39 inch cu rezoluție de 454 x 454 pixeli. Are greutate de 41 grame, iar bateria de la interior promite până la 2 săptămâni autonomie.

Ambele ceasuri oferă corp din oțel inoxidabil și curele din metal, piele sau silicon. Au suport GPS la bord, accelerometru, giroscop, senzor geomagnetic și pedometru. Nu lipsește senzorul de puls și nici certificarea 5ATM pentru rezistență la apă. Huawei Watch GT 2 rulează sistemul de operare Lite OS și nu dispune de Wi-Fi.

Dispozitivel oferă și procesor Kirin A1 pentru optimizarea consumului de energie și o conexiune Bluetooth mai stabilă. Modelul de 42 mm costă 229 euro, iar cel de 46 mm suma de 249 euro.