Vision TV este primul televizor lansat sub branding Huawei; Are ecran 4K, tehnologie Quantum Dot

1
4773
Vision TV

Huawei a avut multe de prezentat ieri seară în cadrul evenimentului din Munchen, astfel că pe lângă telefoane am văzut și ceasuri smart, ba chiar și televizoare. Vision TV este primul televizor lansat sub branding Huawei și dacă numele vi se pare cunoscut, asta se întâmplă pentru că vorbim despre o variantă globală a lui Honor Vision TV.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest televizor rulează Harmony OS și sosește echipat cu un panou Quantum Dot 4K, fiind disponibil momentan în versiuni cu diagonală de 65 și 75 inch. Ulterior, Huawei plănuiește să lanseze în magazine și o variantă mai accesibilă de 55 inch, respectiv un model de 85 inch pentru cei care își doresc o diagonală și mai mare.

Vision TV

Panourile folosite aici oferă o gamă largă de culori, o rată de refresh de până la 120 Hz și numeroase opțiuni predefinite pentru imaginea ideală în funcție de conținutul urmărit. AI-ul este prezent în mai toate “colțurile” televizorului, oferind chiar și tracking de fitness pentru a urmări dacă exercițiile sunt realizate corect.

Vision TV

Televizorul oferă apeluri cu tehnologie AI pentru recunoaștere și tracking facial, iar telecomanda este la rândul său una smart. Aceasta are o baterie proprie ce va trebui încărcată ca telefonul prin portul USB-C și ne aduce interacțiune prin touchpad și conectivitate Bluetooth 5.0.

Vision TV are funcție “always listenting” ceea ce înseamnă că va asculta continuu conversațiile din încăperea în care se află, un detaliu ce ridică semne de întrebare cu privire la intimitate.. Mai aflăm că televizorul dispune de cameră frontală pop-up, muchii înguste ale panoului frontal și de un sistem audio inteligent 8+1+1.

Momentan nu au fost dezvăluite prețuri și nu știm nici în ce regiuni va fi comercializat noul televizor.