HP Reverb G2 Omnicept Edition este cel mai inteligent headset VR din lume, cu experiențe personalizate

0
2742
HP Reverb G2 Omnicept Edition

VR Pe piața soluțiilor de realitate virtuală apare astăzi și HP Reverb G2 Omnicept Edition – intitulat cel mai inteligent headset VR din lume. Acesta adoptă soluția HP Omniconcept care include într-o singură platformă atât un headset VR, cât și un SDK gândit special pentru dezvoltatori.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta din urmă echipează dezvoltatorii de software VR cu un ecosistem prin care pot crea experiențe VR ultra-personalizate, interactive și adaptabile pentru companii. Noul headset HP Reverb G2 Omnicept Edition transmite percepția umană în timp real. Promite de asemenea și sesiuni de instruire și pregătire mai eficiente.

HP Reverb G2 Omnicept Edition

Aflăm că headset-ul este proiectat pentru interacțiuni mai personale cu tehnologia. Soluția Omnicept va crește și eficiența în companii prin intermediul informațiilor suplimentare care fac analizele mai relevante. Infrastructura noului dispozitiv este extrem de sigură pentru ca informațiile utilizatorilor să fie protejate. De asemenea, datele furnizate de senzor în orice moment sunt securizate.

HP Reverb G2 Omnicept Edition

Aflăm de asemenea că aplicațiile respectă reglementările GDPR și că informațiile utilizatorilor vor fi confidențiale. Revenind la headset, acesta a fost creat pe baza lui Reverb G2, headset VR cu cea mai înaltă rezoluție de pe piață. Oferă optică de ultimă generație, audio 3D spațial și instrumente de control superioare prin gesturi naturale.

HP Reverb G2 Omnicept Edition

Produsul înțelege modul în care utilizatorul răspunde conținutului analizând zona de concentrare și înțelegând nivelul de implicare, pe baza locului în care acesta se uită instinctiv. Și expresiile faciale sunt vizate aici pentru obținerea unor avataruri natural expresive și conversații mai naturale.

Un detaliu inedit, este acela că headset-ul monitorizează bătăile inimii. Înțelege astfel modul în care utilizatorul răspunde unei experiențe sau sesiuni de instruire. Pe seama reacțiilor fiecărui client, medii pot veni cu tratamente de wellness în VR. HP Reverb G2 Omnicept Edition are și sistem integrat de monitorizare a ochilor. Astfel prin interpretarea direcției privirii reduce încărcarea GPU și îmbunătățește calitatea imaginii pentru o senzație reală în VR.

Disponibilitate HP Reverb G2 Omnicept Edition

Headset-ul va debuta în primăvara anului 2021 alături de HP Omnicept SKD, iar mai multe detalii găsiți aici!