GoPro Hero 7 scapă din nou pe web, mulţumită lui Evan Blass

0
1116

GoPro nu a avut un ultim an chiar strălucit, între închiderea segmentului său de drone şi tot mai mulţi rivali chinezi care vând camere de acţiune cu dotări similare la preţuri ridicole. Continuă totuşi să pregătească noi camere flagship, precum GoPro Hero 7, care are parte de o nouă scăpare astăzi mulţumită lui Evan Blass.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Celebrul zvonac de pe Twitter a postat o imagine care ne arată cât se poate de clar fotografii oficiale de produs cu GoPro Hero 7. Avem numele de produs imprimat şi vedem aici variantele Silver şi Black. Recent aceeaşi cameră de acţiune scăpase chiar în vitrina unui magazin şi promitea o stabilizate îmbunătăţită.

A se remarca faptul că varianta Black şi cea Silver au şi alte diferenţe între ele, nu doar culoarea. Posibil să fie diferenţe la nivele de dotări, doarece designul şi formatul e diferit. Versiunea Silver are ecran mai mare, un indicator roşu circular şi probabil hardware mai puternic. Varianta Black are un ecran pătrăţos şi seamănă destul de mult cu predecesorul eHero 6.

De pe Hero 7 Silver lipseşte ecranul frontal monocrom. Judecând după ultimele scăpări, camerele vor fi rezistente la apă până la o adâncime de 10 metri. Am urma să vedem aici şi stabilizare avansată a imaginii şi o baterie mai generoasă.