GoPro Hero 7 înregistrează o scăpare, care prezintă o stabilizare îmbunătăţită

0
1396

Chiar dacă IFA ne-a adus o sumedenie de lansări, mai sunt gadgeturi interesante care nu sunt încă gata de prime time. Printre ele se numără GoPro Hero 7, care a înregistrat o scăpare în ultimele ore, ce indică o serie de funcţii ale sale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Utilizatorul Austin Mittselstadt a postat pe Imgur o serie de fotografii ale unei vitrine în care se afla încă neanunţatul model GoPro Hero 7. La prima vedere camera de acţiune seamănă foarte mult cu Hero 6, cel puţin la exterior, dar promite o stabilizare la fel de bună precum cea cu un gimbal ataşat la o camera. Rezultatul capturii este ceva mai lin decât în cazul predecesorului.

Ni se promite şi o strategie nouă în cazul acestui produs. Seria actuala Hero este împărţită în 3 versiuni, precum Hero, Hero 5 Black şi Hero 6 Black, dar se pare că Hero 7 va avea 3 variante: Black, Silver şi White. Nu e foarte clar ce e diferit între ele, doar faptul că Black va fi singura cu display orientat frontal. Funcţiile includ stabilizare a imaginii, rezistenţa la apă până la 10 metri adâncime şi un corp compact. Aştept un upgrade de autonomie, poate de rezoluţie şi FPS-uri.

GoPro ar urma să lanseze produsele Hero 7 în luna septembrie, deci scăpările au venit la fix. În ziua de azi lumea realizează capturi din mişcare cu drone şi telefoane mobile, de aceea şi GoPro pare să nu o mai ducă prea bine în ultima vreme, reducând numărul de angajaţi cu câteva sute de oameni în ultimele luni. A şi ieşit din businessul dronelor de ceva vreme.

Astfel noul flagship e mai important decât pare la prima vedere.