Microsoft Surface Laptop 2 primeşte o galerie generoasă de randări, vine inclusiv pe negru acum

0
1231

Am aflat în ultima săptămână ca Microsoft pregăteşte un eveniment Surface pentru data de 2 octombrie, dar şi că nu vom vedea un Surface Phone acolo. Era în schimb dat liber la lansări de Surface Pro-uri, Surface Laptop nou şi un Surface Studio upgradat. Azi vedem primele randări clare cu Microsoft Surface Laptop 2, ce aduce o nouă nuanţă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Laptopul pare a păstra acelaşi design ca predecesorul şi aceeaşi conectică, iar marile schimbări se petrec la interior de fapt. Vine şi o nuanţă nouă, cea pe negru. Se pare că se păstrează aceleaşi porturi şi în continuare nu avem nici urmă de USB Type-C. Nuanţa neagră îi ia locul celei auriu “grafit” în lineup. Vom mai vedea şi varianta vişinie şi una albastră.

Microsoft Surface Laptop 2 va veni cu procesor până la Intel Core i7 de generaţie a opta, memorie mai rapidă, până la 16 GB RAM şi până la 1 TB stocare SSD. Nu avem slot pentru carduri SD, dar primim WiFi Gigabit şi Bluetooth 4.2. La bord ar trebui să fie acelaşi ecran tactil PixelSense cu rezoluţie de 2256 x 1504 pixeli, similar cu ce am văzut anul trecut.

Are şi compatibilitate cu Surface Pen apropo. Ar putea rula noul Windows 10 versiunea actualizată pe luna octombrie şi ar trebui să ofere un webcam cu Windows Hello şi difuzoare Dolby Audio, plus microfoane stereo. În rest, la eveniment ar trebui să vedem un Surface Studio PC nou, care nu a mai fost actualizat de la primul model de la final de 2016. Probabil apare şi un Surface Mouse nou, un Surface Pen nou şi un Dial de generaţie 2018.