GoPro Hero 6 apare în primele imagini, ar urma să vină cu filmare 4K la 60 FPS

0
1318

Viitoarea cameră de acţiune a celor de la GoPro tocmai ar fi scăpat pe web, sub forma fotografiei din acest articol. Tot ce avem în acest moment e imaginea cu ambalajul său transparent, care prezintă produsul la interior, dar şi câteva specificaţii. Aflăm cu această ocazie că noua cameră de acţiune va filma în 4K la 60 FPS.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E listat un senzor de 12 megapixeli şi posibilitatea de scufundare fără probleme până la 10 metri adâncime. Produsul era confirmat de către GoPro încă din luna februarie a acestui an, când aflam că un GoPro Hero 6 va debuta până la final de 2017. Judecând după imaginea de mai sus avem de-a face tot cu un design compact în stil Hero 5. Apropo, acesta filma doar la 30 FPS în 4K, deci se face un salt de frame rate.

Nu cunoaştem detalii despre preţ sau alte specificaţii şi accesorii. E drept că ştim că GoPro Hero 5 se vinde pe la 400 de euro la ora actuală, deci suma ar putea fi cu vreo 100 de euro mai mare pentru Hero 6. Zvonurile vorbesc despre un debut pe 28 septembrie, dar nimic nu e bătut în cuie în acest moment. O sursă a scris recent faptul că Hero 6 va fi compatibil cu toate accesoriile lui Hero 5 şi că va fi păstrat designul, mărimea şi bateria predecesorului.

Din păcate nu sunt indicii despre vreo reducere de preţ pentru Hero 5 odată cu debutul lui Hero 6.