Bose pregăteşte căşti cu Google Assistant; Modelul QuietComfort 35 II scapă în imagini

1
1008

Difuzoarele cu Google Assistant au făcut senzaţie la IFA 2017, iar asistentul virtual Google a început să ajungă şi pe alte aparate. Printre ele se numără maşini de spălat, frigidere inteligente şi mai nou şi căşti. Bose nu rămâne indiferentă la acest trend şi a pregătit o pereche de căşti cu Google Assistant, care tocmai au avut parte de o scăpare însemnată.

Publicitate

Noul model se numeşte QuietComfort 35 II şi apare în imaginile de mai sus şi de mai jos. E vorba despre o pereche de căşti over the year, care ar face parte din produsele cu nume de cod “Bisto” apărute în ultime vreme în diferite coduri disecate de zvonaci. Aceştia au remarcat faptul ca aranjarea butoanelor găsită în aplicaţia Google Assistant de pe iOS se potriveşte cu o pereche de căşti Bose care a scăpat pe web în august.

La 9to5Google a ajuns între timp o serie de documente Bose, fiind confirmat faptul că acele căşti Bose QuietComfort 35 Wireless Headphones II sunt reale şi vor fi printre primele ce vin cu Google Assistant. Un alt indiciu l-a primit un cumpărător de la un retailer din Australia, care atunci când încerca să cumpere modelul QC35 a primit recomandarea să “mai aştepte 2-3 săptămâni că vine un model nou cu Google Assistant”.

Au scăpat şi imagini cu căştile între timp şi cu ambalajul lor. Headsetul va avea un buton dedicat, un “Action Button” pe casca stângă care nu se găseşte pe alte perechi de căşti Bose. Acel buton ar urma să fie apăsat pentru a da o comandă vocală, dar şi pentru a asculta notificările. Cei de la The Verge au publicat la rândul lor o imagine găsită într-un newsletter Bose, pe care o vedeţi mai sus, pe negru.

Se indică un design similar cu al modelului QC35, doar noul buton fiind o diferenţă clară. Alte dotări includ anulare ajustabilă a zgomotului de fond, microfon dual şi o viaţă a bateriei de 20 de ore. Preţul ar urma să fie undeva între 350 şi 500 de dolari, iar debutul ar putea avea loc la evenimentul Google Pixel de la începutul lui octombrie.