Samsung Dex Book este un concept interesant de laptop, cu rol de dock pentru Galaxy Note 8

1
1877

Ideea de Samsung Dex are potenţial mare şi există şi potenţial de extindere pe viitor. Un început bun în această direcţie îl oferă conceptul Samsung Dex Book, un laptop propus de doi designeri din Coreea de Sud.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Reţineţi că nu este un produs real, ci doar un concept, dar unul excelent realizat. Samsung Dex Book este un laptop cu ecran wide 14 inch şi care ne duce cu gândul la ASUS PadFone dacă îl mai ţineţi minte. Este randat folosind softurile Keyshot şi Rhinoceros 5.0, iar acest device are o fantă specială în care putem ţine un Galaxy S8, Galaxy Note 8 sau Galaxy S8+.

Fanta se află lângă tastatură şi pe acest model nu primim trackpad, ci telefonul preia acest rol. Preia şi rol de pad numeric şi multe alte sarcini pe care le efectuează bara OLED de pe un MacBook Pro de nouă generaţie de exemplu. Construcţia metalică a laptopului este solidă, iar terminalul vine fără CPU, GPU şi cooler, care sunt integrate pe telefon.

E interesant că designerii au inclus şi un sound bar special, pentru o acustică de top, în zona în care ne odihnim palmele. Designul acela cu “bărbie” ar fi fost inspirat de la telefoanele Galaxy S şi Note de nouă generaţie. Samsung Dex Book oferă un aspect 21:9, rezoluţie de 3360 x 1440 pixeli şi are chiar şi un buton dedicat pentru Bixby. O idee inedită, dar cu şanse mici de a fi pusă în practică prea curând.