GoPro alege 10 creatori de conținut ce au șansa de a testa camera video GoPro Fusion; aceasta filmează la 360 grade

1
1181
GoPro Fusion

În luna aprilie a acestui an cei de la GoPro anunțau lansarea camerei video GoPro Fusion, un model capabil de captură VR la 360 grade. A trecut ceva vreme de atunci și astăzi aflăm că firma producătoare a ales 10 creatori de conținut ce au șansa de a testa noul dispozitiv din portofoliu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Printre aceștia se numără Golden State Warriors, USA Today Network, FOX Sports, AccuWeather, Digital Domain, Getty Images, Legend 3D Inc, Rapid VR, RYOT și vloggger-ul Louis Cole. Ei vor testa camera în premieră și aparent GoPro va alege mai mulți parteneri în această vară.

GoPro Fusion

Potrivit oficialilor companiei, camera GoPro Fusion are abilitatea de a captura fiecare unghi simultan atât în format VR cât și tradițional pentru perspectivă fixă. Rezoluția materialelor video obținute este de 5.2K și aflăm că lansarea comercială a lui Fusion ar fi pregătită pentru sfârșitul acestui an.

Încă nu se cunosc detalii despre preț, dar cu siguranță această cameră video nu va fi una accesibilă pentru utilizatorul de rând. Se dorește folosirea sa în special de către creatorii de conținut profesioniști, acesta fiind și rolul acestui program de beta-testing să-i zicem.