GoPro Hero 10 Black apare în primele fotografii şi specificaţii; Upgrade de componente la orizont

0
2591

GoPro Hero 10 Black reprezintă cel mai nou gadget mainstream care a ajuns pe Internet prematur. Scăparea e una amplă şi include atât specificaţii, cât şi imagini cu acest produs. Camera flagship de acţiune este una robustă şi compactă şi aduce un upgrade de componente, dar aparent nu şi de design.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cumva am mai văzut povestea asta: la final de august 2020 publicaţia germană Winfuture.de dezvăluia primele imagini şi informaţii despre noua cameră pe atunci GoPro Hero 9 Black, iar acum pe final de august 2021 avem detalii de la aceeaşi sursă despre GoPro Hero 10 Black. Designul este identic cu al seriei 9, doar că vedem câteva accente de culoare schimbate. Literele din logo poartă acum nuanţa albastră specifică companiei, iar display-urile din faţă şi spate primesc spaţii destul de generoase.

Inovaţia reală se produce la interior, acolo unde găsim un procesor GP2 (versus GP1 pe Hero 9), care aduce capacitatea de filmare 5.7K la 60 FPS. Există şi suport pentru filmare 4K la 120 FPS şi chiar 2.7K la 240 FPS, astfel creându-se clipuri slow motion. Poţi realiza acum şi fotografii de 23 de megapixeli (versus 20 MP pe Hero 9) cu această cameră, dar şi face live streaming în Full HD. Pe partea de stabilizare avem tehnologia HyperSmooth 4.0, care va aduce o compensare a mişcărilor anti shake în stilul unui gimbal. Camera va putea fi scufundată până la 10 metri adâncime fără o carcasă specială. Avem şi TimeWarp 3.0, util pentru timelapse.

Debutul e aşteptat prin septembrie 2021. Preţul nu ar trebui să fie departe de cei 480 de euro plătiţi pentru GoPro Hero 9 Black la debut.