Dacia Jogger este cel mai nou model Dacia, cu 7 locuri; Maşina pentru familişti va fi prezentată curând

0
2147

Dacia Jogger este numele celui mai nou produs Dacia, un automobil cu 7 locuri pentru familişti. Va fi prezentat pe 3 septembrie în cadrul unui eveniment dedicat şi aflaţi mai jos toate detaliile cunoscute până acum.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dacia Jogger va sosi în configuraţii cu 5 sau 7 locuri, urmând a înlocui modelele Dacia Lodgy şi Logan MCV. Vom primi un vehicul multifuncţional, care nu e doar un SUV, ci o maşină pentru cei ocupaţi, cei cu familii numeroase, sau care au multe de transportat. Jogger va fi prezentat şi fizic pe 6 septembrie la Salonul Auto IAA de la Munchen. Primele teasere apăreau încă din iulie, iar acum avem şi o imagine cu silueta maşinii, care pare să se alinieze cu limbajul de design de la noile generaţii Logan şi Sandero.

Iată comunicatul oficial Dacia cu privire la noul produs:

“Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.”

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.”

În această toamnă aşteptăm şi intrarea pe piaţă a primei maşini electrice Dacia, Dacia Spring, care va costa în jur de 7000 de euro, cu discounturile aferente şi va aduce până la 200 de kilometri de autonomie.