Smartwatch-ul Fossil Gen 6 a debutat oficial! Vine cu hardware de top, dar va primi Wear OS 3 abia în 2022

0
2937
Smartwatch-ul Fossil Gen 6 a debutat oficial! Vine cu hardware de top, dar va primi Wear OS 3 abia în 2022

Sfârșitul lunii august marchează și lansarea unui smartwatch așteptat. Este vorba despre Fossil Gen 6, ceas inteligent ce vine cu procesor Qualcomm de nouă generație și design atractiv. Bineînțeles, are parte și de funcții pentru fitness avansate și sosește în versiuni de 42 și 44 mm. Toate detaliile despre smartwatch-ul Fossil Gen 6 le aflați mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Indiferent de versiune, ceasurile vin cu display AMOLED de 1.28 inch în diagonală și rezoluție de 416 x 416 pixeli. Au 326 PPI, 1 GB de memorie RAM, 8 GB de stocare și noul procesor Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ la interior. Există variante cu carcasă construită din oțel inoxidabil, iar ele au speaker, microfon și un motoraș pentru vibrații. Se pot astfel realiza apeluri folosind ceasul.

Smartwatch-ul Fossil Gen 6

La capitolul conectivitate regăsim Bluetooth 5.) LE, Wi-Fi, GPS și NFC. Avem parte și de accelerometru, altimetru, senzor pentru lumina ambientală, giroscop și busolă. Ele sunt și rezistente la apă 3ATM (până la 30 de metri). Ni se promite un salt de performanță de 85% față de smartwatch-urile cu cipset Wear 3100. Pe partea de sănătate și fitness regăsim monitorizare puls, a saturației de oxigen și a somnului. Avem și monitorizarea sportivă, cu multe activități în listă. De menționat ca ceasurile rulează o versiune mai veche de Wear OS. Fossil promite că ele vor fi actualizate la Wear OS 3 începând din 2022.

Autonomia ajunge doar până la 24 ore în mod mixt. Totuși, pe modul power saving ele aduc câteva zile de autonomie. Există variante din oțel inoxidabil, dar și din piele. Varianta din oțel se comercializează la suma de 319 dolari, în timp ce celelalte la 299 dolari. Livrările vor începe în SUA pe 27 decembrie, iar ulterior smartwatch-ul Fossil Gen 6 va fi disponibil și în Europa.