Roborock G10 este anunțat oficial, aspirator robot cu funcție duală de aspirare și spălare cu mop; Debutează și Roborock U10 Smart Dual Scrubber

0
1841
Roborock G10

Din partea companiei Roborock Technology parte din lanțul ecologic Xiaomi, vine astăzi lansarea unor noi produse. Vorbim despre aspiratorul robot Roborock G10 și Roborock U10 Smart Dual Scrubber. Ce ne rezervă aceste dispozitive de curățenie și cât costă aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vorbim în primul rând despre Roborock G10 Robot Vacuum Cleaner, aspirator robot care aduce funcție duală de aspirare și splăare cu mop. Așa ceva avem pe multe aspiratoare moderne de pe piață, dar aici există și ceva extra. Aspiratorul dispune de un sistem de pulverizare apă printr-o pompă peristaltică.

Roborock G10

Apoi, aspiratorul va evacua automat recipientul când este plin. Roborock oferă diferite moduri de spălare cu mop în funcție de suprafață sau preferințele utilizatorului. Se pot alege și seta moduri standard, smart, manual sau altele. Ca hardware, avem un motor de 3000 rotații pe minut care poate elimina murdăria eficient. Avem și un algoritm de navigare actualizat RR Mason 8.5.

Roborock G10

Acesta poate determina automat dacă mopul are nevoie sau nu de spălare. Se poate duce înapoi la stația de încărcare. Cât despre Roborock U10 această perie are un design complet nou care îmbunătățește efectul de curățare și flexibilitatea. Poate ajunge și în colțuri și are motoare duale independente cu putere de 100W.

Roborock G10

De asemenea, aflăm că aceasta are o combinaie de două perii și că șterge podeaua mai eficient, rotind murdăria la interior fără a lăsa podeaua udă. Are baterie de 5000 mAh și oferă autonomie de 35 minute. Prețul său este de 540 dolari, iar Roborock G10 costă 617 dolari.

Produsele sunt deja disponibile în China și le așteptăm și în Europa.