Iată cum poți încerca experiența oferită de Windows 11 direct din browser-ul tău!

0
1941
Windows 11
Iată cum poți încerca experiența oferită de Windows 11 direct din browser-ul tău!

În urmă cu câteva luni Microsoft a anunțat Windows 11. Nu putem spune că a fost tocmai o surpriză, având în vedere că o versiune Alpha scăpase pe web cu câteva zile înainte. Totuși, acesta ar urma să fie disponibil ca upgrade gratuit de la Windows 10 în această toamnă. Pentru cine vrea să încerce experiența oferită de noul OS, există acum un site special. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un dezvoltator cunoscut după pseudonimul “Blue Edge” a reușit să creeze o aplicație web care imită Windows 11. Astfel, utilizatorii pot încerca noua versiune a OS-ului fără a pierde timp cu instalarea sa în versiune Beta. Tot ce aveți nevoie pentru a face asta este un PC și o conexiune la internet.

Cunoscut după numele “Windows 11 on React“, aplicația web permite utilizatorilor să încerce și câteva funcții noi implementate de către Microsoft. Totuși, nu vă așteptați să ruleze chiar orice program sau să puteți naviga pe web folosind această soluție. Este mai mult o interfață demonstrativă care vă poate ajuta în a lua hotărârea de a face upgrade de la Windows 10.

Windows 11

Astfel, putem doar vizualiza desktop-ul, noul meniu Start și să deschidem browser-ul Edge. De asemenea, putem accesa noul Windows Store, dar și noul meniu de căutare și cel de widget-uri din partea stângă. De remarcat că experiența nu este la fel de fluidă precum ar fi fost dacă ar fi rulat nativ, pe un dispozitiv. Rețineți deci că Windows 11 on React nu este un sistem de operare, ci doar o aplicație web creată în scopuri demonstrative.

Windows 11 va fi lansat în această toamnă ca upgrade gratuit pentru PC-urile compatibile. Cine dorește poate rămâne la Windows 10, acesta urmând să primească suport pentru încă 18 luni.