Windows 11 e real și își face apariția în capturi de ecran! Iată cum va arăta

0
2298
Windows 11
Windows 11 își face apariția în capturi de ecran! Iată cum va arăta

Lucrurile se schimbă rapid în online. Dacă în urmă cu câteva ore nu știam cum se va numi noua versiune a sistemului de operare Microsoft, acum știm. Ba chiar, și-a făcut apariția și în capturi de ecran. Windows 10 nu va mai primi suport începând cu 14 octombrie 2025 și îi va face loc lui Windows 11. Mai jos avem detalii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Screenshot-urile cu noul sistem de operare au fost publicate de către publicația XDA-Developers. Se pare că Microsoft pregătește o schimbare majoră de design, iar meniul Start va fi complet schimbat. Mai exact, acum pare o combinație între Windows 10X, sistem sistat de către Microsoft recent și Windows 10. În imagini observăm meniurile de configurare, dar și imagini ale homescreen-ului și al meniului.

Windows 11

Sistemul de operare pare mult mai colorat, dar în același timp, aduce foarte mult cu Windows 10. Zona de multitasking se schimbă, fiind acum în partea de jos a ecranului și pare-că interfața este mult mai prietenoasă cu ecranele tactile. De această dată ar urma să avem la dispoziție doar o singură aplicație de setări, deci fără Control Panel. Nici în această zonă nu se observă mari schimbări.

Windows 11

Browser-ul Edge rămâne neschimba. De fapt, aplicațiile actualizate la zi pe Windows 10 vor fi la fel în Windows 11. Observăm totuși că programele sunt acum centrate în zona taskbar-ului. De asemenea, logo-ul Windows 11 se schimbă, revenind la un design 2.5D și fiind colorat în albastru.

Windows 11

Tastatura virtuală din Windows 11 arată similar la prima privire. Totuși, de această dată vom avea posibilitatea de a însera GIF-uri, emoji-uri și imagini mai facil. După cum am spus, Windows 11 pare-că este de fapt Windows 10X combinat cu Windows 10. Pe 24 iunie noul sistem de operare va fi prezentat oficial de către Microsoft.