La finalul acestei luni GoPro a anunţat mult aşteptata cameră de acţiune GoPro HERO6 Black, dar a oferit şi detalii despre un model cu captură la 360 de grade. E vorba despre GoPro Fusion 360, care vine în luna noiembrie la preţul de 699 dolari.

Publicitate

Primele teasere şi indicii despre acest produs au sosit chiar de la CES 2016, deci la începutul anului trecut. GoPro Fusion 360 integrează două obiective şi poate filma până la rezoluţii 5.2K şi la 30 FPS. Este capabilă şi de captură foto sferică la rezoluţie de 18 MP şi înregistrează sunet la 360 de grade. Gadgetul rezistă la apă până la o adâncime de 4.8 metri şi este compatibil cu majoritatea accesoriilor GoPro.

DCIM100GOPROG0261159.JPG

Vine şi cu suport Bluetooth, WiFi, GPS, accelerometru şi giroscop şi permite partajarea de conţinuturi din perspectiva fixă a utilizatorului extrasă din capturile sferice (OverCapture). GoPro a încheiat parteneriate cu Fox Sports, USA Today şi Accuweather pentru a testa această cameră într-un program pilot special. Vorbim despre un aparat cu adevărat impresionant aici, care are 6 mecanisme de captură la bord, putând genera conţinut VR, dar şi convenţional.

Există şi mecanism de stabilizare onboard şi promite să revoluţioneze captura bună de consumat în VR.