GoPro HERO6 Black debutează oficial; filmează 4K Ultra HD la 60 cadre pe secundă și costă 2.599 lei

2
1005
GoPro HERO6 Black

Camerele video semnate GoPro au ajuns a fi foarte populare nu doar în rândul pasionaților de sporturi extreme care doresc să își filmeze aventurile, ci și în rândul celorlați consumatori de pe piață. Calitatea superioară a materialelor video și dimensiunile reduse sunt punctele forte aici, unele pe care și noul model GoPro HERO6 Black le oferă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta vine echipat acum cu un procesor GP1 pe care cei de la GoPro l-au dezvoltat în parteneriat cu firma Socionext și care dublează performanța oferită de către varianta HERO5. Putem filma 4K Ultra HD la 60 cadre pe secundă, la rezoluție 2.7 și 120 fps, dar și Full HD la un frame-rate de 240fps.

GoPro HERO6 Black

GoPro HERO6 Black va filma în format H.265/HEVS și H.264/AVC, iar fotografiile au o calitate de 12 megpixeli și 30 cadre pe secundă. Primim un sistem de stabilizare a imaginii avansat și un mod video liniar ce va corecta distorsiunea care poate apărea în cadrul clipurilor.

Există aici și funcție de comandă vocală, certificare pentru rezistență la apa de până la 10 metri adâncime fără a fi nevoie de o carcasă dedicată și aflați că noul model vine echipat cu chip-ul Wi-Fi 5 GHz. Este compatibilă cu actualele accesorii GoPro, iar ecranul dispune de abilități superioare de zoom.

Avem și o îmbunătățire a calității imaginii în condiții low-light, iar prețul acestei camere este de 2.599 lei în România, via F64!