Anker Nebula Capsule este un proiector portabil de mărimea unei cutii de suc

0
3109

Ştim brandul Anker pentru bateriile externe pe care le produce, dar iată-i acum activând în zona proiectoarelor portabile. Noul model Anker Nebula Capsule are un design ce duce cu gândul la Apple şi este un produs foarte compact.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest proiector are practic dimensiunea (şi forma) unei cutii de suc şi a pornit la drum pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Nebula Capsule este capabil să proiecteze o imagine cu diagonală de până la 100 inch fără probleme. Reprezintă un device unic în ideea că este singurul proiector inteligent DLP cu Android 7.0 la bord, cel puţin conform celor de la Anker.

Aparatul oferă şi acustică omnidirecţională la 360 de grade, mulţumită unor difuzoare de 5 watt, care operează în tandem cu un amplificator inteligent. Astfel de acustică e obţinută de la difuzoarele inteligente moderne de la Amazon sau Apple să zicem. Se pare că puteţi folosi proiectorul şi ca difuzor Bluetooth de sine stătător. Capsule se bazează pe o baterie care îi asigură 2.5 ore de autonomie, în mod playback video.

Dacă vă trebuie doar playback audio, primiţi 40 de ore de autonomie. Cântăreşte mai puţin de 425 de grame, vine cu bas şi treble îmbunătăţit, suport Bluetooth 4.0 şi o grilă de difuzor cu 9000 de orificii. Aceasta ajută la o mai bună dispersare a sunetului. Anker Nebula Capsule dispune şi de o tehnologie de încărcare rapidă, care îi permite să ajungă la 70% nivel baterie cu o singură oră de alimentare.

O veste bună e că poate fi încărcat şi în timpul playbackului video. Având Android la bord îi va fi uşor să ofere suport Hulu şi Netflix. Avem şi port HDMI la bord, suport USB OTG, 8 GB stocare şi o rezoluţie de 854 x 480 pixeli. Preţul de pornire este de 199 dolari şi găsiţi produsul pe Indiegogo, depăşind deja ţinta de cash fixată.