Creative Technology lansează în România noul său line-up de produse; avem plăci de sunet externe, căști și boxe

0
666
Creative Technology

Aflăm astăzi și despre debutul pe plan local al noului line-up de produse semnate Creative Technology, acesta din urmă fiind unul dintre pionierii soluțiilor audio, dar și un jucător important pe piața echipamentelor de divertisment digital. Pe lista de noutăți avem plăci de sunet externe, căști wireless, boxe portabile și noi gear-uri de gaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Printre noile plăci de sunet externe avem modelul Sound Blaster Play! 3 ce se conectează prin USB și care oferă un convertor analogic digital și un amplificator pentru căști. Debutează și varianta Sound Blaster X7 destinată entuziaștilor audio și categoriei pro-gameri, placă cu echipament audio HRA și conectivitate Bluetooth.

În zona de căști wireless avem modelele Platinum și Aurvana ce oferă sunet de înaltă performanță și variantele Creative Hitz WP380, Sound Blaster JAM, respectiv Creative Outlier Sports. Avem și noi boxe portabile precum Sound Blaster Free, Creative MUVO 2c, dar și Creative Woof3.

Produsele se remarcă prin sunetul de calitate, basul puternic și unele modele prin conectivitatea Bluetooth oferită la pachet. Și în final pentru gaming există periferice special create pentru această activitate, de la tastaturi mecanice, căști, mouși și alte produse precum boxe pentru sunet superior.