Filmele și serialele de comedie sunt mai ușor de găsit pe Netflix datorită funcției „Fast Laughs” din aplicația mobilă

0
1218
Fast Laughs
Filmele și serialele de comedie sunt mai ușor de găsit pe Netflix datorită funcției "Fast Laughs" din aplicația mobilă

După succesul răsunător al aplicației TikTok, mai multe companii au încercat să adopte acest format al clipurilor verticale în aplicațiile lor. Reamintim aici jucători mari din industrie precum YouTube și Instagram. Aflăm astăzi că Netflix a adăugat o funcție similară intitulată „Fast Laughs” odată cu ultimul update al aplicației sale. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Funcția „Fast Laughs” este disponibilă momentat doar pentru utilizatorii iOS. Este vizibilă în aplicație fiind reprezentată de un emoji, chiar între tab-urile „Coming soon” și „Downloads”. Accesând opțiunea, Netflix va afișa secvențe din filme și seriale de comedie și chiar din show-uri de tip stand-up. După cum îi spune și numele, este destinată râsului, entertainment-ului și distracției, iar utilizatorii pot chiar reacționa prin emoji-uri la clipurile redate.

Potrivit publicației Variety, Netflix include în jur de 100 de astfel de clipuri pe zi. Ca lungime, acestea au între 15 secunde și 45 de secunde, însă există chiar și mai lungi de atât. Pe lângă posibilitatea de a reacționa la clip, utilizatorii pot salva filmul sau serialul în lista lor de redare și pot distribui secvențele pe rețelele de socializare. După cum vedeți și în videoclipul de prezentare, trecerea între secvențe se realizează prin glisare de sus în jos.

Netflix spune că a vrut să le ofere utilizatorilor o cale simplă și intuitivă de a descoperi noi titluri de comedie. Momentan, funcția Fast Laughs este disponibilă doar pe iPhone în SUA, Canada și Marea Britanie. Netflix declară că dezvoltă în prezent aceeași opțiune și pentru dispozitivele cu Android, iar aceasta va fi disponibilă în următoarele săptămâni.