ERGO K860 este o nouă tastatură de la Logitech ultra-confortabilă pentru productivitate sporită

0
1084
ERGO K860
ERGO K860 este o nouă tastatură de la Logitech ultra-confortabilă pentru productivitate sporită

Logitech este unul dintre cei mai mari producători de periferice, produsele sale fiind apreciate de un număr mare de utilizatori. Pentru productivitate crescută, aceștia au lansat o nouă tastatură – modelul ERGO K860. Această oferă sprijin pentru încheietura mâinii și este proiectată pentru o postură de tastare mai relaxată în timpul muncii de birou. Avem detalii în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ERGO K860 adoptă un design atipic pentru o tastatură. Totuși, aflați că aceasta este creată în urma unor studii științifice realizate de către Logitech. Astfel, aceasta vine în ajutorul utilizatorilor care lucrează la birou și ajută la îmbunătățirea posturii în timpul scrisului, oferind o experiență de tastare mai eficientă.

ERGO K860

Aceasta prezintă un suport curbat din spumă cu memorie pentru încheietura mâinii. Astfel, antebrațele vor fi poziționate chiar deasupra tastaturii, oferind cu 54% mai mult sprijin față de o tastatură convențională. Înălțimea tastaturii este reglabilă, încheieturile fiind menținute într-o postură naturală, indiferent dacă utilizatorul este așezat sau în picioare. ERGO K860 este certificată de United States Ergonomics și a fost testată și evaluată pentru o durată de viață de 10 milioane de tastări.

ERGO K860

Avem aici un sistem de taste “Perfect Stroke” de la Logitech care oferă confort, precizie și fluiditate la tastare. Configurarea acesteia se realizează rapid și facil, fiind compatibilă atât cu MacOS, cât și cu Windows, Linux și Android. Aceasta poate fi conectată prin Bluetooth Low Energy sau via dongle USB. De asemenea, poate fi integrată în aplicația Logitech Flow, la fel ca mouse-ul Logitech MX VERTICAL Advanced Ergonomic. Software-ul permite controlul mai multor computere cu o singură tastatură sau mouse. Astfel, procesul de lucru este optimizat, lin și natural, chiar între mai multe platforme.

Preț și disponibilitate

Tastatura ERGO K860 este deja disponibilă la câteva magazine partenere Logitech. Prețul recomandat de producător este de 549.99 lei. Momentan, noua tastatură este disponibilă prin intermediul eMAG la acest preț și o puteți comanda de aici.