Epson prezintă imprimantele EcoTank L7160 şi L7180, ideale pentru fotografii profesionişti

0
1083

Epson, unul dintre numele cu mare experienţă în zona imprimantelor a anunţat în această săptămână noile modele de imprimante EcoTank L7160 şi L7180. Acestea sunt ideale pentru fotografii profesionişti, dar şi pentru companii mici şi mijlocii, care au nevoie să imprime un volum mare de fotografii şi documente color la o calitate bună.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce înseamnă EcoTank? Printre altele o reducere cu până la 90% a costurilor de imprimare, oferindu-le utilizatorilor cerneală destulă în cutia fiecărui model încât să tipărească timp de până la 3 ani. Imprimantele Epson de generaţie nouă au corpurile compacte, dar sunt foarte eficiente, fiind ideale pentru fotografii profesionişti care vor să le prezinte clienţilor operele lor imprimate pe hârtie.

Aparatele vin cu capete de printare Micro Piezo brevetate de Epson, care au perfomanţe superioare. Vin şi cu rezervoare de cerneală de capacitate foarte mare şi un nou sistem de alimentare continuă cu cerneală în 5 culori. L7160 şi L7180 sunt gândite încât să reducă mult costurile de exploatare şi să păstreze calitatea Epson. Aceste modele dispun de funcţionalitate WiFi şi WiFi Direct, prin care utilizatorii pot imprima imagini şi documente direct de pe terminalele mobile, prin aplicaţia Epson Print.

Aceste imprimante se descurcă cu orice tip de material de imprimat, de la fotografii la desene, grafice şi documente. Epson promite preţuri accesibile pentru recipientele de cerneală şi va oferi garanţie extinsă de 3 ani prin înscrierea pe această pagină. Preţurile imprimantelor Epson EcoTank L7160 şi L7180 pornesc de la 1999 lei, respectiv 2999 lei.