Samsung Galaxy S10 Lite scapă în detalii: dimensiuni, cititor de amprente lateral, camera singulară/ duală

3
4196

Samsung Galaxy S10 Lite este probabil cel mai puţin scăpat telefon din viitorul cvartet Samsung, dar astăzi lucrurile se schimbă. Avem cateva noi informaţii despre device, inclusiv o comparaţie de dimensiuni de la Evan Blass.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

El îşi preia informaţiile de la un producător de huse şi se pare Galaxy S10 Lite va avea un panou de 5.8 inch la bord. Asta în vreme ce Galaxy S10 are ecran de 6.1 inch, iar Galaxy S10 Plus vine cu ecran de 6.4 inch. A se remarca şi faptul că Galaxy S10 Lite ar trebui să vină cu un ecran plat, nu curbat precum celelalte unităţi. Handsetul are cititorul de amprente amplasat lateral, o cameră singulară în spate şi în faţă.

Sincer să fiu mă aşteptam la o cameră duala în spate, judecând după ultimele zvonuri şi scăpări. Evan Blass şi OnLeaks au publicat împreună detalii despre device, ca şi celebrul zvonac Ice Universe. De la acesta din urmă avem imaginea de mai jos, cu o camera duala in spate şi cititor de amprente montat lateral. Ca persoana care a pus mâna pe câteva telefoane cu cititor de amprente lateral, vă spun că nu mi se pare chiar o soluţie ideală, chit că vine la îndemână pentru locul în staţi mereu cu degetul mare dacă sunteţi dreptaci.

Samsung pare a fi pus senzorul cam prea sus. Având în vedere toate aceste scăpări nu pot decât să mă întreb dacă şi Galaxy S10 Lite va primi acelaşi procesor ca şi celelalte modele şi dacă va sacrifica vreun pic din rezoluţie. Tind să dau crezare mai mult teoriei cu 2 camere în spate, în loc de una. Nu apare nici decupaj pentru buton Bixby din ce vad, iar jackul audio ar fi pastrat, conform altor imagini cu huse.