Primul televizor OnePlus ar avea un debut programat pentru 2020, urmând a sosi inițial în India

1
1578
OnePlus

După cum probabil ați observat, de ceva timp au început să apară și detalii cu privire la dorința chinezilor de la OnePlus de a intra în segmentul TV, asta după ce mulți ani la rând și-au concentrat toate eforturile către zona de smartphone. Astăzi aflăm că primul televizor semnat OnePlus ar urma să debuteze în 2020.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Totodată, veștile sosite astăzi indică faptul că televizorul cu pricina va sosi exclusiv prin intermediul Amazon India, urmând ca mai apoi să fie pus în vânzare și pe site-ul oficial al companiei. Dacă vă întrebați de ce tocmai India, ei bine asta se întâmplă pentru că OnePlus are planuri mari de a cuceri această piață masivă.

Pe deasupra am auzit recent că OnePlus va ridica în India un centru de cercetare și dezvoltare, acolo unde vor fi create și cipuri AI pentru televizoare. Revenind asupra veștii cu privire la debutul televizorului, nimeni altul decât Pete Lau (CEO OnePlus) a declarat că publicul indian va trebui să aștepte până în 2020 pentru a-și achiziționa un TV OnePlus.

Singurul detaliu pe care îl cunoaștem despre acest televizor constă în faptul că va fi un dispozitiv din zona flagship ce va adopta un design premium și care va oferi o experiență audio de excepție, dar și o calitate de top a imaginii.