OnePlus postează un teaser legat de primul său televizor, se extinde în această zonă

1
1484

Dacă Xiaomi activează de ceva vreme pe piaţa televizoarelor, iată că şi OnePlus se anunţă drept pretendentă la o bucată din această “plăcintă”. Compania înrudită cu Oppo a început să posteze teasere legate de un TV de acest gen. Pe numele său OnePlus TV, el deschide un nou segment pentru companie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ar urma să aducă “un design de flagship” şi o calitate video şi audio ideală. Deocamdată tot ce avem este o postare pe forumul oficial OnePlus şi nimic mai mult. În afară de nume şi de promisiuni nu avem nimic. Judecând după minimalismul produselor OnePlus, ne aşteptam la un design de televizor cu cât mai puţine butoane, porturi, decupaje şi muchii subţiri. Şi preţul ar fi evident foarte mic.

Să nu vă mire un televizor 4K de 125 cm la doar 300 sau 400 de euro. Nu m-ar mira să vedem Android TV la bord, eventual o variantă nouă de Oxygen OS pentru televizoare. Integrarea Google Assistant este în cărţi, iar funcţiile smart nu ar trebui să lipsească. În plus ar trebui să vedem şi un magazin cu aplicaţii, ceva jocuri şi o sumedenie de porturi. Conexiunea WiFi, HDR şi CI+ sunt de asemenea pe listă.

OnePlus TV ar putea sosi la început de 2019 şi ar putea să o ducă pe OnePlus şi spre zone ca set top box, aparat de gătit orez sau aparat de aer condiţionat. Deja producea căşti.