Xiaomi Play se lansează pe 24 decembrie; Ar putea fi o variantă chinezească de PocoPhone F1

0
3986
Xiaomi Play

Xiaomi continuă să își extindă seria de produse, de această data prin intermediul unui model numit Xiaomi Play. La prima vedere ai zice că vine un nou telefon de gaming, dar se pare că de fapt e o figură ceva mai familiară. Avem ceva scăpări mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un zvonac din China afirmă că Xiaomi ar pregăti debutul unei noi serii de smartphone-uri pentru 24 decembrie. Nu e nimic totuși cu adevărat nou, presa din China speculând că am putea avea de-a face cu o versiune rebranduită de PocoPhone F1 pentru piața chineză.

Particula “Play” din nume implică și faptul că smartphone-ul va oferi o experiență de gaming de calitate, o durată mai lungă de funcționare și un ecran impresionant. Posibil să fie un Poco F1, dar cu o funcție de gaming gen GPU Turbo de la Huawei să zicem.

Aflăm și că Xiaomi ar fi vândut peste 700.000 de unități de PocoPhone F1 în ultimele 3 luni. Terminalul vine cu un ecran IPS LCD de 6.18 inch, cu breton și cu rezoluție Full HD+. Avem și un senzor IR pentru scanare facială, până la 8 GB RAM și stocare internă de până la 256 GB, plus slot microSD.

Bateria de 4000 mAh e un punct forte, având o autonomie foarte bună și toate acestea la un preț în jur de 300 de euro sau chiar mai puțin în țări ca India. Variantă de bază a telefonului a fost văzută recent la un magazin Auchan din România la doar 1.200 lei.