Un trademark recent primit de Huawei confirmă planurile de revenire pe piața TV

0
1307
Huawei

Nu doar cei de la OnePlus plănuiesc să cucerească piața TV, ci și Huawei – o companie care a mai lansat produse de acest tip sub brandul Honor în urmă cu câțiva ani. Se pregătește o revenire în acest segment și deși anterior aflam că aceasta s-ar putea întâmpla până la finalul anului, acum pariem pe 2019 mai degrabă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În continuarea veștilor/speculațiilor referitoare la revenirea Huawei pe piața de televizoare descoperim că firma chineză tocmai ce a primit un trademark descriptiv. Acesta poartă numele de “Huawei AI Window” care face referire la posibila utilizare pentru televizoare smart și panouri LCD.

Cu toate că se specula pe seama lansării de televizoare sub brandul Honor, iată că această marcă comercială pare a sugera că televizoarele vor fi inscripționate direct cu logo-ul Huawei. Ultimul TV Huawei a fost modelul Honor A55 din 2014 ce oferea un panou LG cu rezoluție 4K.

Ținând cont de evoluția în acest segment, nu ar fi exclus ca televizorul Huawei pregătit pentru debut să impresioneze printr-o rezoluție 8K și o diagonală generoasă.