Epson EcoTank

Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Epson ne informează astăzi cu privire la introducerea în zona mediului de afaceri a seriei de terminale Epson EcoTank care se bucură de succes la ora actuală. Avem 3 modele monocrom numite EcoTank M2140, M1120, respectiv M1100.

Publicitate

Acestea oferă costuri totale de exploatare extrem de reduse și adoptă un design intuitiv și totodată compact. Se bifează și punctul fiabilitate sporită, iar pentru mentenanța acestor imprimante e nevoie doar de cunoștiințe minime – fiind adecvate unor clienți ce pot varia de la companii mari și clinici medicale și până la afaceri mici.

Pe viitor Epson are în plan să lanseze alte 7 modele suplimentare cu scopul de a se adresa unei plaje și mai largi de nevoi ale consumatorilor. Toate aceste imprimante vor avea funcționalități precum limbaje de imprimare PCL și GDI, feeder automat de documente, imprimare față-verso, funcționalități 4 în 1, Ethernet, USB, conectivitate Wi-Fi, viteze de imprimare de până la 20ppm și autonomie de până la 11000 pagini cu o singură realimentare de cerneală.

Primele 3 imprimante Epson EcoTank sunt disponibile la vânzare încă din octombrie 2018.