Epson introduce în zona business apreciata gamă de imprimante EcoTank; Debutează 3 modele monocrom

0
902
Epson EcoTank

Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Epson ne informează astăzi cu privire la introducerea în zona mediului de afaceri a seriei de terminale Epson EcoTank care se bucură de succes la ora actuală. Avem 3 modele monocrom numite EcoTank M2140, M1120, respectiv M1100.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea oferă costuri totale de exploatare extrem de reduse și adoptă un design intuitiv și totodată compact. Se bifează și punctul fiabilitate sporită, iar pentru mentenanța acestor imprimante e nevoie doar de cunoștiințe minime – fiind adecvate unor clienți ce pot varia de la companii mari și clinici medicale și până la afaceri mici.

Pe viitor Epson are în plan să lanseze alte 7 modele suplimentare cu scopul de a se adresa unei plaje și mai largi de nevoi ale consumatorilor. Toate aceste imprimante vor avea funcționalități precum limbaje de imprimare PCL și GDI, feeder automat de documente, imprimare față-verso, funcționalități 4 în 1, Ethernet, USB, conectivitate Wi-Fi, viteze de imprimare de până la 20ppm și autonomie de până la 11000 pagini cu o singură realimentare de cerneală.

Primele 3 imprimante Epson EcoTank sunt disponibile la vânzare încă din octombrie 2018.