LG prezintă Wall-uri video OLED cu îmbinări mai subţiri decât un card de credit

0
886

Conceptul de Video Wall a început să apară tot mai des în ultima vreme, pe măsură ce firme mari ca LG şi Samsung experimentează cu noi formaturi de display. LG etalează la început de 2019 noile modele de Video Wall 55SVH7E şi EV5E. Acestea oferă imagini vii şi culori bogate, iar avantajul e că îmbinările ecranului sunt invizibile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

LG 55SVH7E este un video wall care oferă un afişaj fără margini de îmbinare, rezultatul fiind uniform, chiar şi când te uiţi la conţinuturi cu mişcare rapidă. Transmisiunile sportive vin în minte. LG EV5E este un video wall de 66 inch şi este uşor de utilizat, oferind o luminozitate ridicată şi culori vii via OLED. Tehnologia OLED oferă un contrast al culorilor pe ecranele cu retroiluminare nu îl pot imita.

Aceste ecrane uriaşe vin cu platforme încorporate de smart signage SoC şi WebOS, care fac posibilă adăugarea conţinutului prin aplicaţii web sau streaming în timp real. EV5E este un “perete video” care a fost gândit pentru a afişa o imagine imersivă aproape fără îmbinări şi vine cu promisiunea unui contrast infinit.

Astfel de panouri sunt utile în medii business, în reprezentanţe auto, la concerte, evenimente media, şi altele de gen. Pot apărea şi în centre comerciale, la aeroport sau în clădiri de birouri.