Noile camere video auto Mio MiVue J60 și MiVue J85 debutează pe plan local; Au design discret și filmează până la rezoluție QHD

0
1763

Un gadget foarte util care nu ar trebui să lipsească din nici o mașină este o cameră video, dispozitiv care are multiple întrebuințări. Chiar astăzi cei de la MIO au anunțat lansarea seriei J de camere video auto, modele care se remarcă în primul rând prin designul discret pe care îl adoptă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Camerele proaspăt lansate se numesc Mio MiVue J85 și MiVue J60 – acestea oferind o calitate a imaginii de până la 2.5K QHD (2560 x 1600 pixeli), tehnologii avansate de siguranță la volan, dar și GPS cu alerte pentru camerele video de supraveghere, sistem inovatoare de asistență  pentru șofer și Wi-Fi integrat pentru backup și înregistrare directă în smartphone prin aplicația MiVue Pro.

Dispozitivele vin cu suport pentru actualizări gratuite WIFI OTA pe toată durata de viață, ceea ce este un detaliu important de luat în seamă. Modelul MiVue J85 integrează un senzor Sony STARVIS CMOS cu deschidere f/1.8, unghi de vizualizare de 150 grade și captură QHD.

Pe de altă parte, varianta MiVue J60 are un senzor CMOS cu unghi de vizualizare la 150 grade și suport pentru captură Full HD la 30 fps. Aceste camere au un sistem de GPS integrat ce înregistrează viteza și locația din timpul călătorie și primim și alerte pentru camerele de radar fixe.

De asemenea, noile modele Mio din seria J sunt prevăzute cu sistem inovatoare de asistență pentru conducătorul auto precum sistem de avertizare în caz de coliziune frontal, sistem de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare și avertizare de tip Stop and Go.

Câteva prețuri practicate pe plan local aveți listate mai jos: