Netflix anunţă serialele şi producţiile proprii pentru luna februarie 2019

0
1366

Chiar dacă vremea de afară e ceva mai caldă, oricând ne putem trezi cu nămeţi şi polei care ne ţin în casă. Asta e perioada în care Netflix ar trebui să îşi schimbe sloganul din “Netflix and chill” în “Netflix and get warm”. Până una alta, a apărut şi lista cu noi producţii proprii şi seriale Netflix care ne aşteaptă în februarie. Hai să vedem ce e nou.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fanii SF se vor putea delecta chiar de vineri, 1 februarie cu serialul “Nightflyers”, realizat după o carte a lui George R.R. Martin. E vorba despre o expediţie a 8 oameni de ştiinţă şi a unui telepat, care vor lua contact cu alieni. În aceeaşi zi mai debutează şi controversatul “Velvet Buzzsaw”, un horror thriller ciudat, cu opere de artă care prind viaţă şi încep să omoare lumea.

În distribuţie se află Jake Gyllenhaal, pe care îl ştim din “Prince of Persia”, “Donnie Darko”, “Prisoners”, “Life” sau “Source Code”. Pe 5 februarie apare noul special de standup comedy cu Ray Romano, “Right Here, Around the Corner”, o oră întreagă de glume noi. Poate aflăm şi ceva din culisele serialului “Vinyl”, în care a apărut Romano.

Este aşteptat cu nerăbdare şi serialul “The Umbrella Academy”, despre o familie disfuncţională de super eroi, care trebuie să dezlege misterul morţii tatălui şi să împiedice apocalipsa. Personal aştept cu nerăbdare sezonul 2 din “Suburra”, care spune povestea a 3 tineri care vor să pună mâna pe un teren foarte valoros dintr-o suburbie a Romei. Soundtrack şi tineri actori foarte buni. Vine pe 22 februarie.

Vor mai apărea şi noi episoade “Star Trek: Discovery” şi Netflix va mai aduce titluri licenţiate la noi precum cel mai nou film Transformers (din seria principală, nu “Bumblebee”), serialul “Bates Motel” sezonul 5, comedia “Baywatch”, plus va fi localizat “Passengers”.

Eu aştept cu mare nerăbdare sezonul 3 din “Casa de Papel”…