Emma Stone este Cruella în cea mai nouă producție Disney; Se lansează pe 28 mai (trailer)

0
670
Cruella

În ultimele zile am avut multe noi trailere dezvăluite pentru viitoare seriale, respectiv filme ce sosesc în 2021. Vă amintesc doar câteva precum Dota: Blood’s Dragon sau noul film Mortal Kombat. Acum descoperim că Disney pregătește revenirea unui caracter iconic și anume Cruella. Un film cu acest nume fiind pregătit de debut cu Emma Stone în rol principal.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem și un teaser oficial dezvăluit cu această ocazie și privitorii spun că avem de-a face mai degrabă cu un caracter asemănător lui Joker, nu atât de apropiat de personajul Curella de Vil din 101 Dalmațieni. Noul film Cruella se desfășoară în Londra anilor 1970, iar Emma Stone joacă în rolul unui personaj pe cale să se transforme în villain.

Cruella

Ea aspiră să devină un designer punk și un grifter. Încearcă să atragă atenția celor mai bogați oameni ai societății să o remarce pe ea și pe design-urile create. În proces, Emma Stone devine infama Curella De Vil, iar modul în care aceasta își interpretează rolul ne duce cu gândul la Joker și Harley Quinn, prin înclinația către nebunia caracterului jucat.

Trebuie precizat faptul că filmul Curella este inspirat de 101 Dalmațieni, dar nu este o adaptare directă. Filmul are debutul programat pe 28 mai în cinematografe, dar în final ar putea ajunge disponibil pe Disney Plus. Motivul lansării pe platforma de streaming ține de pandemie și de faptul că multe săli de cinema încă au lacătele pe ușă.