Mortal Kombat 2021 îşi dezvăluie trailerul, care arată spectaculos

0
2331

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului este “Mortal Kombat”, care vine de la Warner Bros şi vrea să şteargă gustul amar al producţiilor MK din anii ’90. Primul trailer tocmai a apărut şi este complet spectaculos. Este şi foarte sângeros, clar 18+/ R Rated. Îl vedeţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mortal Kombat 2021 este regizat de Simon McQuoid şi produs de către E Bennet Walsh, Todd Garner şi James Wan. Din start remarcăm în trailer un personaj nou în canonul MK, Cole Young. Jucat de actorul Lewis Tan, tânărul este un luptător MMA care se implică în turneul Mortal Kombat, după ce un semn special de dragon apărut pe piept i-a arătat că face parte dintr-o castă specială de luptători. I se alătură Sonya, Liu Kang, cu al său atac cu dragon în flăcări, dar şi Kung Lao. E suspectă lipsa boxerului Johnny Cage din trailer.

Pe de altă parte nu lipseşte Jax, care primeşte şi ceva back story, precum momentul când Sub-Zero i-a îngheţat şi tăiat braţele. Jax şi-a pus ulterior braţe bionice, mult mai puternice. La final de trailer avem şi o luptă fantastică între Sub-Zero şi Scorpion, care include o sabie de gheaţă, dar şi celebrul “Get over here!”. Ca personaj negativ îl avem pe Shang Tsung, vrăjitorul devorator de suflete, dar probabil e şi Shao Kahn undeva în umbră. Apare şi Kano, cu un accent australian şi un finisher brutal, dar şi Mileena.

Am mai avut două filme MK în anii ’90, dar au fost campy şi cu actori de mâna a doua. Nici scenariile nu prea au ajutat. Serialul cu Kristanna Locken a fost parcă mai OK, dar nici el mai departe de un C movie. Cel mai recent joc din seria Mortal Kombat este MK11, lansat în 2019.

Pe 16 aprilie intră în cinematografe pelicula, iar în aceeaşi zi ajunge şi pe HBO Max.