Windows 10 se pregătește de o actualizare în prima jumătate a anului, cu mici schimbări la pachet

0
1055
Windows 10

Windows 10 este cel mai popular sistem de operare desktop, iar în 2021 acesta va fi primi și o actualizare nouă. Microsoft a decis să dezvăluie câteva dintre noutățile pregătite pentru acest release și le discutăm împreună mai jos. Apropo, lansarea acestui update ar urma să aibă loc în prima jumătate a anului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vorbim aici despre versiunea intitulată Windows 10 21H1 care se va axa pe îmbunătățirea securității și accesului remote. De asemenea ni se promite și o schimbare mare a experienței de utilizare. Una dintre acestea este abilitatea de a folosi o cameră web externă pentru autentificarea Windows Hello.

Asta va funcționa doar dacă PC-ul cu pricina are deja o cameră integrată pentru logarea Windows Hello. Ce înseamnă asta este că vei putea conecta o cameră web externă pentru a te loga via Hello dar și a o utiliza pentru apeluri video. Pe partea de securitate Windows Defender Application Guard va avea performanța îmbunătățită. Acestea sunt singurele dezvăluiri făcute de Microsoft până acum, iar la prima vedere noutățile sunt minime.

Abia din a doua parte a anului vom vedea upgrade-uri mai importante, atunci când ar putea sosi Sun Valley. Acesta este numele următorului release care aduce mai multe schimbări la nivel vizual. Vom avea un meniu de start “plutitor”, iar pe tablete o interfață mai prietenoasă.