Elon Musk activează site-ul X.com într-un mare mister, afirmă că va anunţa mâine care e scopul său

0
2054

Într-un aer de mare mister Elon Musk a lansat site-ul X.com, pe care cu doar câteva zile în urmă îl cumpăra de la PayPal. Detaliile tranzacţiei nu sunt cunoscute nici acum, iar informaţii despre scopul site-ului aflăm mâine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Elon deţinuse X.com cu două decenii în urmă, acesta fiind precursorul serviciului de tranzacţii online PayPal. Cine accesează X.com în acest moment o să vadă doar un mic X şi atât. Misterul dispare pe 15 iulie, iar speculaţiile afirmă că are de-a face cu proiectul SpaceX, al cărui CEO e tot Elon. Antreprenorul a creat companii care îi deservesc ideile şi proiectele, fie că e vorba de foraje la mare adâncime/ transport (Boring Company), zboruri cosmice (SpaceX), automobile electrice (Tesla) sau energie solară (SolarCity).

În luna martie a acestui an Elon lansa Neuralink, care se ocupă cu realizarea de implanturi care conectează mintea umană şi computerele printr-o interfaţă revoluţionară. Mâine fie vedem o nouă companie şi un nou proiect, sau SpaceX va căpăta o turnură interesantă. Dacă mă întrebaţi pe mine X.com ar putea fi site-ul unde aplici pentru călătoria pe Marte şi completezi un chestionar pentru a călători acolo în maxim 5-10 ani.

Având în vedere originile sale X.com ar putea chiar fi un nou serviciu de plăţi, poate chiar cu Bitcoin sau alt currency nou.