Electrocasnicele Grundig pot fi controlate de acum prin comenzi vocale folosind Amazon Alexa

0
1414

În cadrul expoziției EuroCucina ce are loc în perioada 17 – 22 aprilie în Milano, cei de la Grundig au anunțat printre altele și parteneriatul cu Amazon și aplicația HomeWiz prin care se va permite controlul electrocasnicelor direct de pe smartphone folosindu-se comenzi vocale.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La mijloc se află asistentul virtual Amazon Alexa care va controla electrocasnicele Grundig compatibile pe seama comenzilor vocale primite. Folosindu-se aplicația HomeWhiz, utilizatorii vor putea controla produsele de la distanță și asta direct de pe telefon, tabletă sau Smart TV.

Grundig

Printre comenzile vocale existente se numără cele pentru preîncălzirea cuptorului, pentru schimbarea vitezei de funcționare a hotei dar și comanda vocală prin care vom afla cât timp mai durează până la finalizarea procesului de spălat vasele. Totul se întâmplă doar prin rostirea comenzii dorite și procesul este tare intuitiv.

Pe lângă această lansare, Grundig a prezentat și cuptorul Gourmet Chef, plita cu inducție FlexiSmart, gama de combine frigorifice încorporabile cu design profesional, gama premium de hote încorporabile, cât și mașina de spălat vase cu sistemul Corner Wash. Totodată, Grundig și-a anunțat parteneriatul cu celebrul chef Massimo Bottura.