AOC lansează monitorul premium AGON cu FreeSync 2 şi HDR400

0
755

AOC a inaugurat în această săptămână noi monitoare premium din gama de gaming AGON, în frunte cu modelul AOC AGON AG322QC4. Acesta pune la bătaie un panou de 31.5 inch, cu design edge to edge pe 3 laturi. Vine cu tehnologii în premieră în România precum VESA DisplayHDR400 şi un panou VA cu rezoluţie Quad HD.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aspectul este 16:9, iar monitorul oferă o rată de contrast de 2000:1. Cine priveşte cu atenţie acest produs observă un design curbat, la 1800R. Refresh rate-ul lui AOC AGON AG322QC4 este de 144 Hz, iar timpul de răspuns GtG este de 4 ms. Tehnologia Radeon FreeSync 2 este la posturi, permiţând gamerilor să se bucure de o experienţă high end.

Noul display are un design glossy, pe un negru închis care îl face să arate competitiv şi agresiv în mediile eSports. Tehnologia VESA Display HDR asigură o luminozitate de 400 cd/m2, plus un nivel ajustabil de umbre, nuanţe variate şi o imagine mai profundă la imagini HDR. Prin FreeSync 2 se oferă un refresh rate variabil, aliniind monitorul la frame rate-ul plăcii grafice. Modul de utilizare AOC Low Input Lag asigură o redare şi un timp de răspuns superioare, evitând procesarea clasică a monitorului.

Preseturile acestui monitor se pot realiza în funcţie de joc, precum FPS, Racing sau RTS. Produsul va sosi pe piaţă din luna iulie a acestui an, la suma de 2759 lei.