DxOmark testează mai nou și boxe inteligente; Iată cum se descurcă Google Home Max și Apple HomePod

0
538
Dxomark

DxOmark sunt după cum bine știți experții din zona foto care testează atât aparate foto, dar și smartphone-uri, iar mai nou și boxe inteligente. Descoperim astăzi un top al celor mai bune astfel de boxe smart și criteriile pe care aceștia le iau în calcul în alcătuirea scorului final. Avem modele Google, Bose dar și Apple pe listă și mai multe detalii aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând descoperim topul boxelor din segmentul de preț 200-499 euro, acolo unde pe primul loc apare modelul Harman Kardon Citation 200 care obține 147 puncte. Se iau în calcul criterii precum timbru, dinamică, sunet spațial și artefacte. Imediat cu două puncte sub acest scor se află boxa Google Home Max care impresionează prin timbru și volumul puternic

DxOmark

Locul 3 este obținut de către Bose Home Speaker 500 care ajunge la 130 puncte, iar imediat după se află Sonos One cu 129 puncte. Ultimele două clasate sunt Huawei Sound X și Apple HomePod cu 126, respectiv 113 puncte. Aceste boxe smart oferă suport pentru control via asistent vocal, fie Siri, Google Assistant sau Amazon Alexa.

Dxomark

Avem și un clasament al boxelor accesibile pe care îl vedeți mai sus, liderul fiind aici nimeni altul decât Amazon Echo Studio care obține 124 de puncte. Este urmat de multe boxe din China care la noi nu au ajuns și care dispun de asistenți vocali în limba chineză, modele Xiaomi, Yandex, Tmall și Baidu.

Acestea sunt primele 12 boxe testate de către DxoMark și vă reamintim faptul că această echipă franceză a început să testeze și display-uri de smartphone-uri recent. Mai multe detalii despre testele boxelor smart găsiți aici!