Drona DJI Mavic Mini 2 se apropie de lansare – va avea un nou nume potrivit dimensiunilor ei compacte

0
2084
Drona DJI Mavic Mini 2 se apropie de lansare - va avea un nou nume potrivit dimensiunilor ei compacte

DJI Mavic Mini 2 va avea probabil un nume mai scurt pentru a se potrivi dimensiunilor sale compacte, potrivit zvonurilor care sugerează că lansarea dronei este iminentă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Actuala dronă entry-level a DJI se numește DJI Mavic Mini, deoarece a urmat un lineup de modele „Mavic”, care a început cu DJI Mavic Pro în septembrie 2016. Acesta din urmă a fost prima dronă care a combinat dimensiunile compacte, pliabile, cu un gimbal pe 3 axe și o cameră de înaltă calitate.

Recent, DJI și-a simplificat denumirile produselor prin eliminarea sub-mărcilor sale, probabil într-o încercare de a-și promova produsele printr-un nume ușor de memorat. Succesorul DJI Osmo Pocket a fost numit DJI Pocket 2, în timp ce DJI Ronin SC a devenit DJI RSC 2 (lansate recent). Potrivit unei scurgeri de pe site-ul chinez de partajare video Bilibili, tendința pare să se mențină și cu DJI Mavic Mini 2, care probabil se va numi DJI Mini 2. Site-ul sugerează că lansarea noii drone va fi în luna noiembrie a acestui an.

Acest lucru se potrivește cu recenta postare de pe Twitter a lui @OsitaLV, care susține că „lansarea lui DJI Mini 2 este iminentă”. Dacă va fi conform zvonurilor, vom vedea o nouă versiune a dronei, cel târziu în următoarele câteva săptămâni. Această dronă este foarte așteptată de fanii brandului. Acest lucru se datorează faptului că combină multe dintre modurile de zbor „QuickShot” automatizate ale DJI, cu o cameră surprinzător de capabilă de 2.7K, montată pe un gimbal pe 3 axe. Aceasta este și diferența dintre DJI Mavic și alte drone concepute pentru începători. Multe vin fără un gimbal motorizat ce creează filmări instabile.

Unul dintre dezavantajele dronei Mavic Mini a fost că nu putea filma 4K în 60FPS, acest lucru constituie și îmbunătățirea așteptată pe noul model. O încă posibilă schimbare ar fi prețul, preconizându-se că noua dronă va urca la 399 USD.