DJI Osmo Pocket 2 – succesorul celui mai compact stabilizator de imagine urmează a fi lansat curând

0
1129
DJI Osmo Pocket 2 - succesorul celui mai compact stabilizator de imagine urmează a fi lansat curând

DJI tocmai a anunțat recent noile gimble-uri Ronin, realizate pentru profesioniștii în materie de film. Aparent, producătorul de drone nu se oprește aici, iar curând, vom vedea un succesor al lui DJI Osmo Pocket.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lansat în 2018, DJI Osmo Pocket oferea o versiune compactă a popularelor gimble-uri by DJI. Dispozitivul compact ar putea primi un upgrade, alături de noi funcții care par promițătoare, în ciuda dimensiunilor mici.

Deși s-ar putea să nu poată concura cu camerele telefoanelor de ultimă generație în ceea ce privește calitatea și caracteristicile camerei, originalul Osmo Pocket a fost conceput pentru confort și portabilitate. În loc să adăugăm o cameră separată, acesta are una integrată pentru a facilita filmarea sau fotografierea rapidă.

Osmo Pocket 2, pare să rămână la dimensiunea și designul de bază, dar adaugă câteva caracteristici noi. Poate că cel mai semnificativ detaliu este un joystick care ajută utilizatorii să aibă un control mai bun asupra cadrului motorizat, făcându-l să se simtă și mai mult ca un gimbal profesionist compact.

De data aceasta vom primi la pachet o curea de susținere. Menirea acesteia este de a oferi siguranță în utilizare, având în vedere cât de ușor este să-l scăpăm printre degete. De asemenea, ajută la utilizarea acestuia în timpul activităților sportive sau a mișcărilor bruște.

Lansarea lui DJI Osmo Pocket este așteptată chiar astăzi, evenimentul fiind confirmat printr-un teaser postat de companie pe rețeaua de socializare Twitter. Acesta poate fi urmărit mai sus. Ne așteptăm la un senzor mai mare, de 1/2 inch care ar trebui să aducă un plus de calitate în realizarea capturilor cu acest dispozitiv compact. În rest, rămâne de văzut ce inovații va mai prezenta compania de drone odată cu acest dispozitiv compact.