iPhone 12 și iPhone 12 Pro scoase din cutie – avem primele imagini de aproape cu noile telefoane marca Apple

0
3320
iPhone 12 și iPhone 12 Pro scoase din cutie - avem primele imagini de aproape cu noile telefoane marca Apple

Primele videoclipuri tip unboxing ale lui iPhone 12 au început să apară pe web. Aceste clipuri provin din mai multe surse care au acces la livrările iPhone 12 înainte de lansarea publică programată pentru vineri. Ne oferă o privire reală asupra culorilor și design-ului noilor dispozitive.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Telefoanele din lineup-ul iPhone 12 au fost disponibile spre precomandă de vinerea trecută și se pare că unele magazine încep să le primească în stoc. Ca atare, clipurile cu iPhone 12 și iPhone 12 Pro sunt dezvăluite, primele fiind încărcate de Ben Geskin pe canalul său de Youtube.

Noul ambalaj în care sosesc dispozitivele

Ceea ce este interesant la aceste clipuri de unboxing este că ne oferă o primă privire asupra ambalajului în care sosesc noile dispozitive. Una dintre modificările pe care Apple le-a implementat odată cu lansarea iPhone 12 este ambalajul, acesta fiind acum mai compact și realizat dintr-un carton mai subțire. Apple a putut micșora ambalajul prin faptul că a ales să nu includă încărcătorul și căștile în pachetul dispozitivelor din acest an. Compania afirmă că în acest mod, se reduc emisiile de carbon și contribuie la protejarea mediului înconjurător.

De asemenea, reduce cantitatea de materiale folosite și contribuie la o așezare compactă, elegantă în cutie. Pe lângă asta, poate pune mai multe unități pe un singur palet de expediere, permițându-le astfel să livreze mai multe unități simultan și posibil să reducă numărul de călătorii pe care trebuie să le facă curierii.

Design-ul noilor telefoane

În prim plan se află desigur, noul telefon Apple. În clipul de mai sus ni se prezintă iPhone 12 Pro pe culoarea Pacific Blue și ale sale margini lucioase. Pe ecran observăm aplicată o folie, de această dată opacă prin care suntem informați de așezarea butoanelor: power on/off, butoanele de volum, dar și a slider-ul pentru alegerea profilelor de sunet. Modulul camerei este observat în relief, anul acesta integrând noul senzor LiDAR.

În următorul clip postat de același utilizator pe canalul său de youtube, observăm iPhone 12 pe culoarea albastră. Acesta prezintă de asemenea, o folie pe ecran ce ne informează despre așezarea butoanelor. Marginile sunt lucioase, însă modulul de camere este puțin mai subtil față de varianta Pro. De această dată telefonul este pornit, putem observa prin folia aplicată pe ecran, primul setup al dispozitivului.

Livrările pentru noul lineup de telefoane iPhone 12 sunt programate pentru vineri, 23 octombrie în SUA. Mulțumită Mobilissimo.ro, avem însă și date despre prețurile și disponibilitatea noii serii în România. Acestea pot fi vizualizate aici: