CES 2020: Samsung a prezentat cele mai noi electrocasnice în Vegas – frigider modular, aparat de îngrijit încălţămintea

0
1453

Samsung a pus accent şi pe electrocasnice la standul său din Las Vegas de la CES 2020. Acolo a adus noi frigidere, dar şi un aparat de îngrijit încălţămintea. Găsim pe listă şi aparate de gătit prin inducţie şi multe altele detaliate mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Samsung doreşte să contribuie la realizarea unei case moderne şi evoluate, prin intermediul unor electrocasnice high end. Printre noutăţi găsim frigiderul inovator şi cu design elegant BESPOKE, care foloseşte în mod creativ materiale şi culori. Se pot personaliza atât look-ul, cât şi funcţiile frigiderului cu Flex Zone, un compartiment care poate fi utilizat ca frigider sau congelator.

Pentru gătit avem aparatul portabil Slim Double Induction. Acesta vă permite să gătiţi prin inducţie oriunde în casă, folosind două arzătoare, cu 9 niveluri de putere diferite. Arzătoarele pot funcţiona separat pentru vase de gătit de dimensiuni mici, sau ca o suprafaţă unificată, mai mare, pentru grătar sau vase de gătit mai mari.

A apărut şi noua gamă Cube Refrigerators, cu 3 modele de frigidere mici: Wine, Beer şi Beauty. Sunt frigidere modulare, care vin într-o varietate de culori elegante şi se îmbină cu orice decor. Au un design versatil care le face ideale pentru orice cameră. Vin cu o tehnologie specială de răcire şi sunt silenţioase, nederanjând somnul.

A debutat şi sistemul de îngrijire a obiectelor de încălţăminte Samsung Shoe Care System. Acesta va permite să dezodorizaţi, dezumidificati şi uscaţi încălţămintea cu un singur aparat.