CES 2020: Dell Cinema Guide este un motor de căutare pentru filme și seriale, disponibil gratuit pe PC

0
1626

Pe lângă tot soiul de produse hardware prezentate în cadrul târgului de tehnologie CES 2020, cei de la Dell au dezvăluit și aplicații. Un exemplu este Dell Cinema Guide – titlu care după cum și denumirea sa indică, este un soi de ghid pentru căutarea de filme și seriale online.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din datele făcute publice pentru moment aflăm că această soluție este creată în mod special pentru PC și că ea permite găsirea rapidă de emisiuni TV, seriale și filme distribuite de către platformele de streaming video existente pe piață. Căutările se fac în toate aceste soluții de streaming.

Aparent, Dell Cinema Guide ar include aproximativ 200 servicii de streaming în platformă, indiferent dacă ești sau nu abonat la acestea. Poți alege un pachet gratis pentru a descoperi conținut gratuit, dar și customiza metoda de căutare a filmelor și serialelor în funcție de preferințe.

Se poate căuta după gen, tipul de conținut, ba chiar și după actorul preferat. Vom avea și un istoric al materialelor vizionate și vom putea urmări conținut, închiria sau cumpăra. Încă nu există detalii despre data lansării acestei aplicații, dar știm că va fi oferită gratuit în Microsoft Store și pe dispozitivele XPS, Inspiron și G-Series.