CES 2020: Dell C8621QT este un monitor interactiv 4K de 86 inch ideal pentru prezentări

0
1020

Din partea celor de la Dell vedem adus în cadrul târgului de tehnologie CES 2020 și uriașul monitor Dell C8621QT. Acesta este un monitor interactiv 4K cu diagonală de 86 inch ce a fost creat special pentru sălile de ședință. Poate fi utilizat pentru prezentări și oferă suport multi-touch în 20 puncte.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Diagonala sa reală este de 85.6 inch și aduce o tehnologie specială pentru colaborare, suport pentru stylus și difuzoare integrate în corpul său. Are și opțiunea de conectare rapidă via port USB Type-C, iar funcția Screen Drop vine pentru a îmbunătăți accesibilitatea utilizatorilor ce lucrează de la diferite înălțimi.

Apropo de cele două difuzoare, acestea sunt plasate frontal și livrează o putere audio de 2 x 20W. Avem tehnologie IPS pentru ecran, funcție anti-glare și opțiune pentru reducerea luminii albastre. Ni se promite aici zero lag la interacțiunea cu degetul, palma sau chiar și stylus-ul, iar via USB-C putem alimenta și laptop-ul direct de la monitor.

Dell C8621QT sosește cu un pachet special de garanție, astfel că în situația în care trebuie înlocuit, veți primi un alt monitor la o zi distanță de la completarea formularului.