CES 2020: Căștile wireless TCL ACTV200BT vin echipate cu senzor pentru monitorizarea pulsului

0
1598
TCL ACTV200BT

Printre expozanții de la CES 2020 îi avem și pe cei de la TCL care pe lângă telefoane accesibile anunță și accesorii la fel de interesante. Un exemplu este reprezentat de către căștile TCL ACTV200BT pe care le vedeți mai jos, căști wireless cu ceva extra la pachet după cum descoperiți în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, acestea se remarcă prin faptul că adoptă un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac. Căștile pot monitoriza pulsul în timpul sesiunilor de jogging sau de exerciții fizice, asta pe lângă funcția de playback audio.

Funcția în cauză este numită ActivHearts de către TCL și va funcționa cu o mare varietate de aplicații sportive. Nu vor exista astfel probleme în a utiliza aplicația favorită de monitorizare a activității fizice. Pe partea de dotări aflăm că TCL ACTV200BT dispun de drivere de 8.6 mm.

Avem de asemenea parte de o baterie generoasă care promite până la 14 ore de streaming audio, sau 6 ore atunci când funcția de monitorizare puls este activată. Aflați că acestea oferă certificare IPX4 pentru rezistență la picăturile de apă și transpirație.

Detalii despre prețul la care vor fi puse în vânzare aceste căști nu avem încă. Așteptăm totuși cu mare interes lansarea comercială.