CES 2020: Lenovo anunţă Smart Tab M10 FHD Plus 2nd Gen, o tabletă care e şi Smart Display cu Google Assistant

0
1693

În ultimii ani a început să crească mult un segment de produse care pare bizar la prima vedere: o tabletă folosită ca boxă inteligentă cu ecran. E vorba despre aşa numitele Smart Display-uri, iar Lenovo a adus un produs de acest tip la CES 2020. Se numeşte Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 2nd Gen With Google Assistant.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E atât o tabletă standard, cu Android, cât şi o boxă inteligentă cu rol de Smart Display cu Google Assistant atunci când este andocată. Staţia de andocare este disponibilă la pachet cu produsul.

Smart Tab M10 FHD Plus 2nd Gen este succesorul lui Smart Tab M10 şi Smart Tab P10, tablete cu Android şi posibilitate de andocare prezentate anul trecut la CES. Noul venit înlocuieşte Alexa de pe acele modele cu Google Assistant şi atunci când este pus pe dockul său special, intră într-un Ambient Mode, cu o interfaţă special gândită pentru interacţiunea cu Google Assistant.

Aminteşte puţin de cea de pe Google Nest Hub. Tableta are dotări midrange, ce includ un ecran de 10.3 inch cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, 2 sau 4 GB RAM şi 32, 64 sau 128 GB stocare. Avem şi o baterie de 5000 mAh la bord. Veţi putea să folosiţi terminalul pentru playback video, verificare de calendar, cu rol de ramă foto şi multe altele. Mai dispune şi de un procesor MediaTek Helio P22T, difuzoare stereo, microfoane duale şi cameră frontală de 5 MP pentru videoconvorbiri, dar şi cameră principală de 8 MP. Rulează Android 9.0 Pie din fabrică şi are şi funcţie Face Unlock.

Tableta se va pune în vânzare în aprilie la suma de 190 de dolari.