CES 2020: Lenovo prezintă noua serie de produse Legion – monitoare, mouse, tastatură şi un eGPU extern

0
1396

Lenovo Legion nu înseamnă doar o serie de succes de laptopuri de gaming, ci şi o sumedenie de alte produse, inclusiv periferice. La CES 2020 Lenovo a adus cele mai noi monitoare, tastaturi, mouşi, dar şi un inedit BoostStation eGPU, care amplifică puterea grafică a laptopurilor/ PC-urilor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Despre toate acestea avem detalii mai jos. Unele dintre aceste noi produse vor fi la vânzare încă din luna martie a acestui an.

Legion K300 RGB Gaming Keyboard

Lenovo K300 RGB este o tastatură de gaming, una cu iluminare RGB şi design destul de compact. Avem de-a face cu un model entry level, mai degrabă decât cu unul eSports. E totuşi o tastatură full size, care include inclusiv zona de pad numeric. Pe lângă feeling-ul tactil plăcut, butoanele sale oferă anti ghosting şi avem şi 24 de taste programabile (rollover membrane). Există şi 5 zone cu iluminare dinamică RGB, iar tastatura e rezistentă la stropiri.

Produsul vine în iunie de la 49.99 dolari.

Legion M300 Wired Gaming Mouse

A mai sosit şi un mouse de gaming, Legion M300 RGB, tot la nivel entry level şi cu preţ mic. E un model ambidextru, care se poate folosi atât în mod Palm, cât şi Claw. Oferă tracking de 8000 DPI, polling rate de 1000 Hz şi are un logo retroiluminat RGB. De remarcat şi cele 8 butoane programabile de la bord. Legion M300 vine în iunie de la 29.99 dolari.

Legion M600 Wireless Gaming Mouse

Trecem la o zonă superioară, cu un mouse ceva mai puternic. Este Legion M600 Wireless Gaming Mouse, care se conectează via Bluetooth şi are polling de 1000 Hz, dar şi design ambidextru. Se încarcă rapid via USB-C (doar 5 minute), oferind 10 ore de utilizare per încărcare. În plus, are un DPI switch ajustabil şi ajunge la 16.000 DPI. Mai dispune şi de Omron Micro Switches, două zone LED şi 16.8 milioane de culori configurabile. În plus e dotat cu un senzor optic inteligent PixArt 3335.

Vine în iunie la suma de 79.99 dolari.

Lenovo G27c Gaming Monitor

Acesta este un monitor ceva mai accesibil ca preţ, Lenovo G27c. Are diagonală de 27 inch şi un design cu muchii înguste. Vine cu o curbură de 1500R, refresh rate de 165 Hz şi suport AMD Radeon FreeSync. Pune la bătaie un timp de răspuns de 4 ms, luminozitate de 350 nits şi rezoluţie Full HD. Vine cu un suport versatil şi va fi disponibil din martie la suma de 219.99 dolari.

Lenovo Y25-25 Gaming Monitor

Acesta este un monitor ceva mai bine dotat, cu un panou de 24.5 inch IPS LCD Full HD, cu protecţie anti glare. Refresh rate-ul poate ajunge până la 240 Hz şi avem şi suport pentru AMD Radeon FreeSync, dar şi 400 de nits de luminozitate şi certificare TUV Rheinland Eye Comfort. Avem la dispoziţie şi un suport care se poate înclina şi pivota după cum doriţi, dar şi suport pentru un VESA mount.

Lenovo Y25-25 Gaming Monitor se vinde din iunie la 319.99 dolari.

Lenovo G32qc Gaming Monitor

Trecem şi la un monitor şi mai mare, cu diagonală de 32 inch. Lenovo G32qc Gaming Monitor vine de fapt cu un panou Quad HD de 31.5 inch cu muchii foarte înguste. Are refresh rate de 144 Hz, curbură de 1500R şi suport pentru AMD Radeon FreeSync. Aduce şi un timp de răspuns de 4 ms, gamă de culori Adobe sRGB de 72% şi luminozitate de 350 de nits. Are acelaşi suport versatil ca la modelele de mai sus, cu suport pentru lift/tilt.

Are şi port HDMI, DisplayPort, ieşire audio şi certificare TUV Rheinland. Va sosi pe piaţă în martie la preţul de 319.99 dolari.

Legion BoostStation eGPU

Lenovo a lansat primul său eGPU, soluţie grafică externă numită BoostStation. Suportă atât plăci grafice AMD Radeon, cât şi NVIDIA GeForce. Acest „dock” este realizat din aluminiu şi arată cam ca un UPS mai elegant. Are panouri transparente laterale şi se poate deschide fără a fi nevoie de unelte extra. Avem şi sloturi de stocare extra în carcasă şi suport fast charging. Acest eGPU e practica încă un set de plăci grafice, GPU-uri, care potenţează un laptop/ PC pe partea grafică.

E util pentru graficieni şi designeri, care au nevoie de extra putere de procesare, mai multă decât oferă laptopul sau workstation-ul lor. E bun şi pentru gamerii care vor VR pe laptop. Poate găzdui orice placă grafică modernă dual wide cu lungime de până la 300 mm, dar şi un HDD SATA şi două SSD-uri M.2 PCIe. Produsul vine în mai de la suma de 249.99 dolari.